2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir canipının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zahmetsiz bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedili durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem ahzetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

CMD Maden; birinci sınıf ve Yangın Çıkış Kapısı sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hâlet anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hassaten bina içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page